Beauty

Cellactor® SC1 »ultra«

Fokuserad och radiell akustisk vågterapi (AWT®) för kroppsformning och cellulitebehandling.

Ursprungligen användes akustiska vågor för fragmentering av njurstenar uteslutande på grund av deras mekaniska effekter. Tidigare studier har visat att akustiska vågor ger biologiska effekter som kan stimulera metaboliska processer och förbättra bindvävets elasticitet vid estetisk behandling.

Optimala behandlingsresultat kan uppnås genom att kombinera olika energikällor:

Korta högeffektfokuserade vågor kan användas för fettfördelning i vävnaden, till exempel. Ultraljudsmätningar (tillval) av fettvävnadsskiktet kan utföras för att dokumentera behandlingsframstegen.

Hollywood-peeling

Hollywood behandling , kallas också för ”carbon laser peeling” en behandling som erbjuds på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling.

Behandlingen används för att föryngra utseendet, reparera skadad hud. Behandlingen är säker och funkar på de flesta hudtyper. Det är ett utmärkt sätt att få en snabb huduppfriskning utan avbrott i samband med andra laserbehandlingar

Hollywood-peeling sätter igång kollagen i hudet, vilket minskar pigmenteringar, fina linjer och akneärr.

Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 – stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras. Resultatet blir en slätare hy!

MICRONEEDLING

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor. Genom att penetrera det översta hudlagret med en nålpenna ökar hudens produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. På så vis får din hud en kraftig hudföryngring, ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Huden producerar hela tiden kollagen som är kroppens eget föryngringsprotein. Men produktionen minskar i takt med att vi blir äldre. Därför blir huden tjockare, grova porer och fina linjer uppträder och huden upplevs glåmig och trött. På så vis stimulerar Microneedling kraftigt din egen kollagenproduktion och gör att ämnena kan tränga ner på djupet.

Det viktiga är att välja rätt serum till rätt kund beroende på din hud. Det gör jag på plats när du har din tid bokad.

Em power slim

EM Power Slim´s behandling motsvarande mer än 20 000 smärtfria situps eller knäböj. En enda behandling tar bara 20 till 30 minuter och därefter kan kunden återgå till sin dagliga rutin, 2-3 behandlingar per vecka, skulle vara tillräckligt för ett perfekt resultat för de flesta.

Generellt rekommenderas 4-6 behandlingar. På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier.

Olika träningsprogram

EM Power Slim`s unika träningsprogram består av en serie av ett faktiskt fysiskt träningsprogram, som är idealiskt utformat för maximal stimulering som leder till bästa resultat. Dessutom är EM Power Slim en extremt effektiv behandling som äger rum under 10-14 dagar, snarare än månader och månader på gymmet. Man kan dessutom göra så att man får mer definierade magrutor och spänstigare skinkor.

Handenheterna placeras på det område som man vill behandla mage, lår, rumpan, biceps triceps samt vader. HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå.

Elektromagnetiskt fält passerar icke-invasivt genom kroppen och interagerar med motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning.

EFFEKTER PÅ MUSKLER

Nyligen genomförda studier rapporterade att i genomsnitt 17 – 18% ökning av magmuskeltjockleken observerades hos behandlade patienter en till två månader efter HI-EMT-behandlingar.

EFFEKTER PÅ FETT

Flera nyligen genomförda studier med CT-, MRI- och ultraljudsutvärderingar har rapporterat cirka 21% minskning av subkutant fettlager hos patienter som behandlats med HI-EMT-baserad enhet på buken.

EM Power Slim använder de mest avancerade och intensiva elektriska muskelstimulatorn. Fokuserat elektromagnetiskt fält passerar genom all hud och fett för att effektivt stimulera musklerna, vilket ger de mest intensiva kontinuerliga sammandragningar som är idealiska för muskelväxt och fettförbränning.

En mängd kliniska studier från USA visar med hjälp av Ultraljud, CT röntgen och Magnetröntgen att klienter har minskat över 20 % i fett och ökat 18% i muskelmassa efter behandlingen är klar.

Behandlingen utförs med att kunden ligger på en brits.

Cryopen

Cryopen behandlar godartade hudförändringar. Vi startar med en kostnadsfri hudkonsultation för att säkerställa att behandlingen kommer att fungera och ge resultat. Cryo betyder frysning och är en populär, väl beprövad metod. Man jobbar med att, snabbt och områdesriktat, frysa bort den oönskade hudförändringen. Med hjälp av den specialdesignade pennan kan vi komma otroligt nära och med hjälp av ett skydd säkerställa att endast det önskade området behandlas. Oftast räcker det med 1-3 behandlingar, men det beror givetvis på problemområdets storlek.

Cryopen behandlar bland annat:

 • Leverfläckar
 • Hudflikar
 • Fibrom
 • Pigmentfläckar
 • Hemangiom
 • Fettknölar
 • Seborrheic keratoses

Observera att vi inte har möjlighet att undersöka om en åkomma är ofarlig eller inte. I sådana fall behövs det först undersökas av en läkare då vi inte genomför provtagning. Vi kan endast behandla godartade hudförändringar med Cryopen.

Hifu

Ansiktslyft utan kirurgi

HIFU, High Intensity Focused Ultrasound) är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning.Den stramar och lyfter ansiktshuden. Vid behandling av ansiktet förorsakas tusentals små koaguleringspunkter på 2-3 olika djup, dessa medför omedelbar sammandragning av vävnaden. Behandlingen stimulerar samtidigt till ny kollagenbildning vilket leder till en långvarig hudföryngrande effekt. Kan utföras på hela kroppen.

En HIFU behandling rör inte den synliga delen av din hud så du behöver inte ta en paus i ditt sociala liv. Energin från HIFU är helt oberoende av melanin och hemoglobin, vilken gör behandlingen passande för alla hudtyper. HIFU är fraktionell och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad.

Man uppnår bästa resultat efter 3-4 månader

Man kan utföra behandlingen igen efter ca 3 månader

Blekning av tänder

Med ett vackert leende ser du frisk ut. Indirekt ger det dig också mer självförtroende. En professionell gör dina tänder vitare i upp till 10 nyanser vitare . Varje person har från sin födelse sin egen individuella färgnyans på tandemaljen. Detta är genetiskt betingat och kommer att påverka tänderna under deras utveckling. Ett större problem är emellertid missfärgning som härrör från färgämnen, vilket tänderna kontinuerligt utsätts för. Olika livsmedelsprodukter och drycker, såväl som rökning, orsakar missfärgning.

 

Blekning av tänder på klinik är en betydligt snabbare metod än tandblekning hemma som tar oftast flera veckor. Endast 60 minuter krävs eftersom en starkare blekninggel används. För att ytterligare förbättra resultatet används en speciellt utvecklad UV-lampa- plasmaljus. Ett skyddande material kommer att täcka tandköttet, eftersom en högkoncentrerad blekninggel appliceras på tänderna.

Kemisk peeling

Våra peelbehandlingar ger smidigare hud med ökad lyster samt bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor i ansiktet. De behandlingar vi erbjuder har betydligt större effekt än de som får säljas i affärer.

En peelbehandling bidrar till att avlägsna gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter som sitter på hudytan och ned i porerna. En peeling snabbar på cellförnyelsen i huden vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. Det förbättrar dessutom hudens förmåga att behålla fukt vilket bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor.

Peels kan göras på flera olika sätt. Vid kemisk peel använder man syror, laserpeeling där laserljus används och dermabrasion som är en så kallad mekanisk peeling.

Kemisk peel är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. En av de vanligaste typerna av kemisk peel är så kallad AHA-peeling. AHA står för Alpha Hydroxy Acid och är ett samlingsnamn för olika slags syror där några av de effektivaste är glykolsyra och mjölksyra.

Dessa syror förekommer naturligt och utvinns ur växter och brukar därför ibland också kallas för fruktsyror. Starkare kemiska peelingar kan till exempel innehålla TCA, Triklorättiksyra.

Koppa

Att koppa kroppen vid olika former av besvär eller smärtor är en gammal tradition som kommit tillbaka. Koppningsmassage är en kombination av Svensk massage och 5000-årig koppningsterapi. Genom att använda koppor skapas ett undertryck som befrämjar cirkulationen. Denna metod är enkel, skön och effektiv. Koppning kan ges lokalt eller som massage. Bland annat musarm, tennisarm och muskelknutor behandlas framgångsrikt.

Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Syftet är att få igång cirkulationen i bindväven där fettceller och slaggprodukter finns. Metoden är mycket bra vid behandling av celluliter och som hjälp vid viktminskning. Celluliters främsta orsak är dålig blodcirkulation. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter.

Ljusbehandling / Ljusterapi

Röd / Grön (Anti-Age + Hudton) Våglängd 640 + 532 nm
Det röda och gröna ljuset i samma terapitid. 20min.

Grön / Blå (Hudton + Anti-Infektion) Våglängd 532 + 423 nm
Det gröna och blåa ljuset i samma terapitid. 20min.

Blå / Röd (Anti-Infektion + Anti-Age) Våglängd 423 + 640 nm
Det blåa och röda ljuset i samma terapitid. 20min.

JIXIMTP36

MULTI PEPTIDES SKIN BOOSTER

 • Lyftande effekt på huden (botox liknande)
 • Uppstramande effekt (peptider)
 • Återfuktar huden (HA)
 • Vitamin B12 ger en ökad lyster
 • Reducerar pigment
 • Reducerar fina linjer

KEENWELL

Hyaluronsyra är huvudbeståndsdelen i denna mask. Scutellaria baicalensis på latin eller Kinesisk Kalott på Svenska som Mildrar och lugnar alla former av hud störningar, samt allergikänslig hud och Scrophularia buergeriana är en flenörtsväxtart som även heter fjärilsbuske som hjälper till att motverka åldrande och skyddar mot fria radikaler samt den viktigaste ingrediensen Ginseng

Som många andra rötter så är ginseng rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter, vilka är mycket fördelaktiga för hudens hälsa och lyster.

 • Ginseng minskar svullnad och mörka ringar runt ögonen.
 • Ginseng stimulerar och aktiverar hudens metabolism och rensar ut fria radikaler och skyddar mot yttre påverkan som t ex föroreningar.
 • Ginseng stimulerar hudens kollagen produktion så blir huden spänstigare och mer elastisk, en utmärkt anti-aging ingrediens.
 • Ginseng har uppfräschande egenskaper och reducerar åldersfläckar och blemmor på huden.
 • Ginseng läker acne och problem hud, och hjälper hud i obalans eftersom blodcirkulationen i huden ökar.
 • Reducerar solskador, brännskador

Skin Perfusion

Fillmed Laboratoires (tidigare en del av Filorga) grundades 1978 av en Fransk hudläkare vid namn Michel Tordjman. Han utvecklade NCTF (New Cellular Treatment Factor) som idag är en röd tråd i Fillmeds produktkoncept. NCTF är en unik vitamincocktail som korrigerar hudens ålderstecken med hjälp av vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler, enzymer och hyaluronsyra.

2013 lanserades Skin Perfusion, en hudvårdsserie speciellt utformad för att komplettera estetiska behandlingar. Det är en hudvård med ett högt innehåll av aktiva ingredienser vilket är viktigt att tänka på.

Skin Perfusion behandlar pigment, akne/fet hud, rynkor, elasticitet, hudton på alla hudtyper med rengöringar, krämer, serum, mask, boosters och exfolierande produkter.

Salmon dna gold

Salmon DNA Innehåller främst ett PDRN-DNA som erhålls från laxsperma, vilket är DNA extraherat som kan orsaka snabb läkning av skador och regenerering. (Den tas ut från fisken utan att döda de). Den innehåller 99,9% (24K) rent guldpulver som jämnar ut hudtonen och förbättrar effekten samt ljusar upp huden.

Under The skin Collagen

Vid 50 års ålder har huden tappat ungefär hälften av sitt ursprungliga kollagen, och därför används det naturliga proteinet ofta inom skönhetsvård och plastikkirurgi. Enligt forskning är dock det bästa sättet att öka kollagenbildningen, och på så sätt långsiktigt motverka åldrande och rynkor, att få i sig ämnet via den dagliga kosten

Därför finns nu Under The skin Collagen till klink, där ni kan erbjuda era kunder en produkt som jobbar inifrån på ett naturligt sätt.

Under The Skin kollagenkapslar boostar kroppen med näring och vitaminer för en vacker och elastisk hud, och innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel, färgämnen eller något annat artificiellt. Endast små mängder av C-vitamin är tillsatt, eftersom detta bidrar till att öka kollagenbildningen i kroppen.

En burk innehåller 60 kapslar, 2 kapslar per dag. 30 dagars förbrukning.

Nyckelfakta

 • Hjälper till att läka och skapa nya celler utan att skada hudens vävnader.
 • Hjälper till att upprätthålla kroppen och hudens naturliga elasticitet.
 • Hjälper till med bildandet av muskler för en starkare kropp och snabbare återhämtning.
 • Hjälper kroppen att gå ner i vikt på ett naturligt sätt genom längre mättnad på mindre mat.