Laser

Starwalker

Fler och fler människor låter tatuera sig. Konsekvensen blir att fler och fler ångrar sin tatuering och vill ta bort den. Har du de rätta verktygen på din klinik för att möta detta ökade behov?

Fotona StarWalker är den ultimata kombinationen för borttagning av tatueringar. Som vanligt har Fotona inte sparat på krutet vid skapandet av en riktigt bra tatueringsborttagningslaser och StarWalker är världens kraftigaste Q-switchade laser som till och med består av Picosekundkorta pulser.

StarWalker har två inbyggda våglängder, Nd:YAG och KTP och i kombination med dye-handstycken, behandlar du de flesta tatueringsfärger snabbt, lätt och mycket effektivt. Totalt har du fyra våglängder att arbeta med: 1064 nm, 532 nm, 650 nm och 585 nm samt möjlighet arbeta med längre pulser för att även använda StarWalker till avancerad kärlbehandling, pigment och skin rejuvenation samt hårborttagning.

Spotstorlekarna varierar mellan 2-8 mm och pulsbredden ligger mellan 4-6 nanosekunder. Frekvensen ligger på hela 10 Hz. Vår tatueringsborttagningslaser StarWalker finner du på två svenska universitetssjukhus, Akademikliniken, Dr Tore Nilse, Dermacenter och på Zoi Beauty and Laser.

Nordlys

Candela Medicals nya modell Nordlys har väckt beundran över hela världen. Systemet är den första icke-laser som använder sub-millisekunder pulser alltså kortare än en 1000-dels sekund-pulser. Effekten av dessa pulser är resultat på blodkärl som är outstanding, faktiskt helt i nivå med färgämneslaser. I tillägg är Nordlys flera gånger snabbare för hårborttagning jämfört med tidigare modeller, maskinen är nästan helt tyst och extremt smidig att betjäna. Nordlys kan i kombination med ett kraftigt Nd:YAG laserhandstycke behandla större kärl i ansikte och på ben snabbt och effektivt, kall luft från handstycket kyler epidermis under behandling. Med Frax 1550 behandlas acne ärr, kirurgiska ärr, fina linjer och rynkor.

Nordlys används av fem svenska universitetssjukhus och på bland annat Akademikliniken (8 st), Inskinity (3 st), Carlanderska sjukhuset, Aleris, Hudläkaren i Umeå, Veritaskliniken, Södermalms lasermottagning, Vasa Läkarmottagning, SKIN, Fungera, Privatläkarna, Complete Skin, Curos Skin Clinic och hos mig på zoi beauty and laser

Pigmenreducering

Mer information kommer snart…

Hårborttagning

Mer information kommer snart…